Intrum är ett företag som hjälper andra företag med bland annat kassaflödet. Med deras tekniska lösningar, blir det enklare att se till så att företags ekonomi förbättras och det i sin tur gör att företagen lyckas bättre med sina verksamheter. Om man vill få kontakt med Intrum, eller vill läsa mer om deras tjänster, kan man besöka deras hemsida. Där finns mycket information om vad de kan hjälpa till med.

Som företagare är det viktigt att kassaflödet är välfungerande. Ett kassaflöde som inte fungerar kan snabbt försätta företaget i en svår sits. Men vad innebär ett hälsosamt kassaflöde för ett företag? Det innebär bland annat att pengarna som går ut, kommer in på ett stabilt sätt. Kassaflödet kan bromsas om exempelvis kunderna inte betalar sina fakturor som det är tänkt.
Det i sin tur skapar massor med jobb för företaget då det ska skickas ut påminnelser och eventuellt ska även inkasso och Kronofogden kopplas in. För många mindre företag tar det stora resurser, som kan anses vara helt i onödan med tanke på att det finns hjälp att få. Men det kostar. Där måste företagen själva göra en balansräkning för att se om det lönar sig.